2007-01-28

Sigge min lilla (tjocka) katt


Har suttit och planerat på min trädgård idag. Har bestämt med att börja på en sida av trädgården och bygga upp den därifrån. Men det är svårt. Vilka träd (taket på trädgården) som ska till och vilka ska bort.
Jag har bestämt mig för ett äppelträd och då kommer man till frågan Vad för äppelträd? Jag gillar lite syrliga äpplen och bra till bakning. Har någon tips?


Nu ska jag börja driva upp lite frön var det tänkt . Men var ska mitt dagis vara? Jag får nog sätta upp hyllor vid mitt stora fönster. Åh detta är så spännande blir det något eller bara pannkaka......

2007-01-17

Kom Hjärtans Fröjd....






Här har ni bilder på butiken. Kan ni tänka er att jag vågade slå slag i saken och öppnade en egen butik mitt Hjärtans Fröjd! Så har ni vägarna förbi Falköping så är det bara att klampa in . Tjockisen bakom disken är förhoppningsvis jag och glöm inte att säga hej ! Jag räknar med att det tar 1 år innan jag har butiken precis som jag vill ha det. Nu är det lite inkörningsläge. Men det är himla spännande och skrämmande på samma gång.
Hjärtans Fröjd
Storgatan 23
521 43 FALKÖPING

2007-01-16

jag har ju inte visat bilder på min butik

och tyvärr inte idag heller. Men imorgon ska jag försöka ta med kameran för att kunna visa hur det ser ut i den lilla butiken. Jag har fått oerhörd positiv respons och redan på 4 veckor fått några återkommande kunder. Vilket är så kul. Till och med Frasse har hittat en dam som går ut med honom ibland. (Frasse är ju min hund och inte make om det var någon som trodde det.)

Men jag har en fråga jag behöver lite tingel tangel och smått och gott och vad är det? Ös på bara för till helgen åker Loppan till Formex och måste veta vad man ska titta på. Jag har fått en blackout. Vet inte vad som finns i andra butiker....Hjälp någon ?

2007-01-15

Datornördar kom igen nu

Jag har begåvats med en ny portabel dator på jobbet....revisorn höll på att pinka på sig när jag kom släpandes med min stationära dator och hon tyckte att min chef kunde gott ge mig en portabel dator. Och voila fick en liten händig sak. Men jag håller ju på med siffror i dagarna ända och behöver siffror precis som på ett tangentbord ni vet på sidan ?
Vad heter det tillbehöret? Någon som är hejare på sånt?
Tackar och niger på förhand.

2007-01-10

nya kataloger på gång.





Nu börjar katalogerna bli färdiga - sommaren är på ingång. Men det är inte alla som visar sina kataloger för allmänheten. Trist tycker jag för hur ska man annars veta vad som finns?
Men här är några roliga produkter:

http://www.lisbethdahl.com/

http://www.madamstoltz.dk

http://www.int.greengate.dk/

2007-01-07

Vi går emot ljusare tider (tack och lov)

Bilden är härifrån
Snart är det dags för en ny runda på gave along ringen och temat blir ljusare tider. Äntligen säger jag för bristen på ljuset gör mig trött och lite galen....

För mig så betyder det att snart så blir det trädgårdsdags. Man kan börja planera för trädgården . Jag gillar att drömma mig bort och tänka mig att en dag kommer min trädgård vara helt ljuvlig. Lagom romantiskt med massor av rosor och stökigt. Inga perfekta raka gångar och golfbanegräsmatta. Utan en överdåd med nävor äppelträd och rosor som sagt. Jag har 3 rosor i trädgården. Planterade i våras. Låt oss säga att dem 3 gör ingen trädgård. Men någonstans måste man börja eller hur. ?

2007-01-03

hallå hade jag inte uppdaterat ännu? trött på mig själv

Jag har inget nytt att förtälja .....jag läser era bloggar och kommenterar ibland. Så att Ni vet. ´
Jag känner mig lite blasé sådär.
Så nu vet ni det....vi ses väla snart hoppas jag....