2007-09-28

Imorgon Oslo


Imorgon bär det av till Oslo för besöka släkten. Och heja på brorsan som ska springa Oslo Marathon på söndag - puh jag blir trött av bara tanken att springa 4 mil. Men heja heja ska jag nog orka med ;=D

Jag är tillbaka efter helgen och lovar att bättra mig med inläggen ... Ha nu en skön helg allihopa och var rädda om varann !

2007-09-23

Hattifnatt


Fotograf: Misstänker att det är brorsan igen.....

Måndag imorgon igen ..Är det bara jag som tycker att dagarna bara flimrar förbi.Hinner knappt att blinka så är helgen över.

Jag hann att besöka Borås igår och en liten butik som heter Systrarnas Allehanda . Det är som att kliva in i en liten lanthandel och det är så mysigt.
Väl värd ett besök för att insupa gammeldagsig atmosfär och för att shoppa förstås.

Ligger på Alingsåsvägen 15, Borås. Öppettider Mån& Fre 14-18 Tors & Lör 10-14


Bild: Tagen hos Systrarnas Allehanda!
Jag hade tänkt besöka Bettys men hittade tyvärr inte dit .. Helt plötsligt var jag ute på landet och körde och insåg att det är nog bara att lägga ner . Men kanske nästa gång har jag en karta med mig och kör inte vilse...

2007-09-19

Frasse min studsboll


Fotograf: Min bror
Bilden säger väl allt om hunden. Han är inte riktigt klok. Och sådan hund sådan husse eller vad är det man säger?
Jag har inte ens närmat mig färgburken eller rollen så att ni vet..Jag gör just ingenting vettigt ...men imorgon är det en annnan dag

2007-09-17

snorig och liksom hängig


måndag och jag är snorig. snorig och liksom hängig men det positiva i det hela att det kan bara bli bättre nu eller hur.
Jag har införskaffat en roller och här ska det nu målas. Bordet i tvrummet ska bli VITT eller trodde ni något annat ?

hoppas ni får en härlig vecka utan snor och häng.!

2007-09-13

Hösten



Jag behöver inspiration till hallen min. Måste ta tag i det och göra iordning . Är det någon som har tips ? Bilder vad som helst som kan ge én idé. Har grått klinkers i hallen . Kanske borde ta en bild på eländet och visa . Får bli ikväll isåfall.
HJÄLP!

2007-09-11

Jag får mina anfall eller infall beror på hur man ser det

Köpte mig en macka på macken ni vet en sån där vacuumförpackad sak med äckligt bröd och läbbigt pålägg. och när jag höll att tugga i mig eländet så råkar mitt getöga pejla in innehållsförteckningen . och herre min je man blir ju sjuk för mindre . vad är det dem stoppar i brödet egentligen?
vad hände med jäst vatten salt och mjöl? istället så är det en massa konstigheter som färgämne ? i bröd? i vanlig baguette? mjölkpulver dextros laktos ? och en massa annat såsom förtjockningsmedel arom surhetsreglerande medel vetemjöl 51 % puh det gläder mig att det var hälften mjöl iallafall och resten konstigheter. Summan av kardemumman är att vad är det för skit man stoppar i sig utan att blinka ? Jag ska hem och baka helt vanligt bröd och ta med mig imorgon för så här kan det inte fortsätta.. Hittade recept på veggebiffar som jag efterlyst en längre tid. Här har ni recept . Testa och berätta om ni gillade nåt utav dem !
Ha nu en skön vecka för det ska jag ha!

2007-09-06

larvig jag ?

Vitapelargonerochzink Lisa
avslöjade en liten "larvig" (hennes egna ord) detalj om henne som hon uttryckte det och uppmanade en annan att avslöja en hos en själv. Jösses hela jag är ju larvig ifrån topp till tå. Fråga mina barn så ska ni få höra...
Men en detalj kan jag avslöja jag är en skvallertant och läser mer än gärna om Britney Spears varför vet jag inte och så älskar hennes doft Fantasy och nästa gång jag ska ha en ny doft så blir det hennes Midnight.

Och jag är närmare 40 jösses detta är ju pinsamt och larvigt. Jag skäms.

2007-09-03

Kaffefilter



Se vad man kan göra utav kaffefilter ! Är inte det fantastiskt. Damen som är ett geni(?) heter Cassie Chapell och har varit hosMartha Stewart.
Linda Muhr har gjort rosor utav vanligt Ikea papper och det funkar ju lika bra det i mitt tycke.

Ha en härlig måndag allihopa !