2006-04-25

Efterlysning efterlysning

Jag efterlyser lite vegetariska (goda) recept . Jag vill gärna ha recept på veggebiffar. Har ni ?
Måste tänka slanka linjen ett tag framöver och tänkte köra lite vegetariskt nu innan grillsäsongen sparkar igång på allvar ....

Och idag ska Stisse och jag gå på kurs .Äntligen skriker jag för nu ska det bli ordning på hunden till slut. Han är ganska duktig men inte jätteduktig. Jag vill ha en jätteduktig hund.
Och så har börjat morra till höger och vänster...på folk ...ogillas starkt måste fås bukt på...Vill inte ha en aggressiv liten terrier.

6 kommentarer:

Pius sa...

Jo det var värst vad alla ska vara nyttiga nu.. kanske är det sol och bad som kallar på en lite slankare figur eller är det just nyttigheten. Jag började skriva om fetma och så har många hakat på..
Bra.. men kanske många fick upp ögonen efter temakvällen om just fetma i lördags på TV..
Nu ska jag ut o cykla.. Lycka till med vovven..
Tjingeling

StyggaLillaLoppan sa...

Pius!det var supersize programmet och dem dära minst 10 kilona för mycket som gjorde sig påmind!eller påminda kanske det heter skitsamma du förstår?

Anna sa...

Hm... Veg-mat är väl inte lika med slankmat? Det kan ju vara ganska mycket olja och sånt i det. Goda röror o dyl, du vet...? Lycka till med kursen. Det är rasande kul! Kram, Anna

StyggaLillaLoppan sa...

Jag måste äta mer grönsaker (och jag menar inte tomat gurka sallad) och det innefattar inga goda röror (typiskt )och det blir så mycket kött framemot sommaren så jag tänker köra lite mer råkosttänkande just nu (med pyttelite kött) mera groddar bönor och sådant. Ja nyttigare helt enkelt..

crrly sa...

Du hittar massor med goda recept på www.vegan.nu

StyggaLillaLoppan sa...

Thanks så mycket crrly jag ska titta in på sajten omedelbart bums..