2006-06-17

BIG BANG KOM MED BULLER OCH BÅNG



Min Älskade håriga lilla best är död. Jag är helt förtvivlad. Min Stisse är borta. Tårarna bara rinner. Hans livsglädje hans underbara skutt och hans idoga grävande. Jag saknar honom så.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Men vad säger du?! Vad hände? Åh, vad ledsamt:-(

Många kramar Mams

Nina sa...

mamsen han blev påkörd. jag har grinat hela dagen. usch vad hemskt.

Anonym sa...

Nej,nej,nej!! *sniff*
Lilla Stisse! Var det utanför er eller var ni iväg? Tänker på er.

Kram igen!

Nina sa...

han blev påkörd hemmavid av grannens traktor...imorse. Maken väckte mig och sade att han är död och sen dess har jag lipat med jämna mellanrum. Jag hann att få en morgomnpuss på foten iallafall. Shit jag saknar honom. Jag tror hela tiden att han ska komma springade in... Han var en del av vår familj. Han var med oss överallt till och med in på toan om han fick....Jag sniffade på honom igår och då luktade han koskit. Min lilla håriga kille är borta. Åh vad jag är ledsen....

Anna sa...

Men NEJ!!! USCH, vad hemskt!!!

Mitt hjärta vrids om.

Stackars, stackars er!

*kramar om*

tomasrj sa...

Det gör så ont när djur dör. De är alltid så tillgivna och sprider sån glädje. Jag förstår dig så väl!

Tankevågor sa...

Åh så trist. Jag vet precis eftersom det nu är bara två veckor sen vår älskade vovve dog på pingstafton.Dramatiskt och oväntat. Det gör så ont. Gråter fortfarande rätt var det är och tycker mig se hundar överallt, vart jag än går. Skickar tröstekramar och tankar till dig!

Nina sa...

Vill bara säga att ni är allihopa jättegulliga och jag är glad att Ni finns och stärker mig när jag behöver det som mest!

Det Mörka Hotet sa...

Nej, men...HUR kunde jag ha missat detta: massor av kramar!