2006-06-14

det slog mig att

vi bombarderas med nyheter och oftast dåliga sådana genom tidningar, tv och radio. (även per telefon.... ) . Bilolyckor, våldtäkter Big Brother skandaler en och annan palestinier som dött. Jag är trött på dåliga nyheter. Jag vill ha glada sådana. Min vännina kläckte en pojk härom dagen. En frisk krabat på 3 kilo. Det är en glad nyhet. Bonden var ute inatt 1:44 och paketerade halm. (Jag vet inte vad heter men vad begär ni utav en stabo?) Så han är klar för just nu det är väl en glad nyhet. Skitsamma att jag inte kunde sova för det bröta nåt så förskräckligt i annars den tysta natten.
Skit i värmen och berätta en glad nyhet för mig!

8 kommentarer:

Anonym sa...

En av mina glada nyheter vet du ju redan;-) Annars är det ju fotbolls VM och soligt väder som i alla fall för mig är glada och roliga "nyheter"!
Kram Mams

Nina sa...

Åh mamsen ! Soligt väder är alltid glada nyheter! Och visst är din nyhet en absolut underbar nyhet;0)

Snäckan sa...

Och min vet du också ;-) hihi

Det Mörka Hotet sa...

Om två dagar skall vi fira att barnens sommarlov inleds och första veckan skall de vara hos mig. Efter skolavslutningen så går döttrarna och jag till någon trevlig restaurang och sedan får de varsin present (för att de varit så duktiga, nej, de är synnerligen "normalbegåvade") och sedan skall vi bara omgås och ha det skönt!

Det var väl en trevlig nyhet?

Samuel

Nina sa...

Snäckan! Fantastisk nyhet givetvis.!
Christina! Det är ju bara elände vi matas med dagligen...Lite glada nyheter kunde väl media åtminstone berätta.
Hoppar hopprep mitt i natten hoppas att grannarna inte störs!

Nina sa...

Hoppa hopprep var ämnat till Pius.

Samuel: Min dotters första avslutning på fredag. Kommer säkert böla när jag hör den blomstertid. Vad mysigt med rest. besök. Kanske orkar man svänga ihop en jordgubbstårta!

Anonym sa...

En god nyhet är att solen skiner igen och att det fredag imorrn!!

Nina sa...

Anneli: Sol och fredagar the Bäst