2006-08-25

så fel dem har


som påstår att katter är ju så renliga djur . Kom hem till mig och se för er själva . Och jag tänker ta betalt så att Ni vet .

Och sen när man ser dem ihop så smälter ens lilla hjärta .....
Sigge är som en grov skogshuggare när han hoppar eller går så låter det....stomp stomp och Asta är som en skridskoprinsessa så nätt och smidig (och förbaskat tiggig hon äter ost och är man inte aktsam så kan ens frukostmacka vara försvunnen.)

Dem är som barn man skäller på dem med jämna mellanrum men jag kan inte tänka mig att vara utan dem. Och kommer dem inte hem som dem skall så mal tankarna runt. Räven kanske har tatt dem och apropå rävar så har dem varit på verandan och snott makens ena sandal, tösens ena gummisko , hundens sovkorg, och lillguttens sandal. Skandal! Så går ni förbi nått gryt med ovan nämnda hojta till!

8 kommentarer:

Julie sa...

ha ha ja man blir lite sint iblant, men o så gossiga og herlige skapninger. Jag hadde aldrig klart å leve utan katt.

Julie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Det Mörka Hotet sa...

Samtidigt är de ju egna individer som gör lite som de vill - och inte som Husse/Matte vill...de är ju trots allt djur!

Samuel

StyggaLillaLoppan sa...

julie: så är det sådana personligheter.....
samuel: men asta kan man locka/ropa till sig hon är som en hund , tigger och följer med på promenad. Och hon förstår NEJ eller snarare NNNEEEEEEEEEEJJJ!!!!!!

Anneli sa...

Hahaha, gud vad jag känner igen det där!! Vi har tre: En fetknopp, han är så tjock att han inte ens kommer åt att tvätta sig i rumpan!! Men oerhört social och trevlig.
En fisförnäm dam som skiter på sig om man lyfter upp henne utan hennes godkännande, men än jäkel på att plicka råttor och annat äckel. Och en tiggis, fast han är så jädrans mysig att han kommer undan med allt!!

Har jag berättat att maken steg upp mitt inatten nu i sommar för att dricka vatten. Stod sömndrucken i köket, tittade ut genom fönstret och vad gick förbi (på vår uteplats) jo en räv!! Alltså, vi bor i Stockholm!!
Trevlig helg, gumman!

StyggaLillaLoppan sa...

Anneli: Så härligt att dem är så olika.
Och här hemma när vi inte hittar något nuförtiden så är det räva som tatt´n ;0)

Mollys Hus sa...

Phaaa, då skulle du se vad mina katter sölar ner ;)

StyggaLillaLoppan sa...

Molly bilden är en utav deras bättre dagar jag lovar...