2007-04-27

Ytligheten har ett ansikte

Bilden kommer ifrån Odd Molly


Malin drömmer om ett växthus. Och jag drömmer just nu om tänk om ja vore sådär 15 kilogram lättare. Nu när värmen kom så blev jag obarmhärtigt påmind om jag inte är storlek medium utan large så mycket man kan bli. Nästan gränsen till XL . Man står där i provrummet och liksom ser den dära spolformade sälen framför sig . Inget kul alls.
Grejen är att jag liksom aldrig har brytt mig tillräckligt att gå ner dem dära graviditetskilona som man vackert la på sig för typ 6 år sen....jag har inget att skylla på förutom att jag har låtit maten tysta munnen.....

mat och mat är ju inte min stora passion utan mer allt med socker i - kakor choklad godis. Och jag vet att skulle jag bara liksom skulle hoppa över den dära chokladbiten så skulle hälften vara vunnet... Men nu har jag liksom ett mål i sikte - min brors bröllop . Jag vill ha något snyggt på och kanske nåt ifrån Odd Molly . Sa jag att han gifter sig nästa år ? Så det blir nog en kaka eller 2 innan jag börjar känna pressen på riktigt.
Och med det så önskar jag er en trevlig helg !

6 kommentarer:

Viktoria sa...

Snygga kläder!

Christina sa...

Jättesnyggt!
Ha en skön helg!

stina sa...

Å vad jag känner igen det där... Men att ha ett mål kan göra underverk för motivationen och jag tror på dig! :)

Jättefin tunika! Såg en så snygg lång kofta från Odd Molly som det stod Stina på, men den var både dyr och ...

Hoppas du har en fin helg!
Kram Stina

Christina sa...

Mums ;) Glöm bara inte bort att verkligen njuta av kakan. Och stoppa undan ev dåligt samvete ... annars blir kakan helt i onödan ;) Själv sätter jag i mig en påse ostbågar ikväll. Lätt. Det är ju lördag ..

Signes vind sa...

Odd Molly - vill ha!!! Hoppas kunna köpa något fint till sommarens fester. / Lotta

sophie sa...

men du..som om det viktiga här i livet är storleken man drar..det är ju hur plaggen sitter. en L kan ju vara hur snygg som helst, det har ju knappast xs monopol på..