2007-07-01

Shoppade lite grannaJag har handlat en näckros (villa collection) till mitt fågelbad . Jag är så nöjd med den lilla tygbiten....
Och gissa vem som följde med mig hem idag ? En kanadensare som heter John Davies snygg som få och doftar underbart. Och maken säger ingenting. Problemet är bara vart ska jag placera rosen. Usch och fy ni trodde väl inget annat?
Fick även med mig en svart näva och en vit näva -splish splash. Har varit på en öppen trädgård idag med över 180 rosor planterade . Men många hade blommat över och regnet ställt till det med en hel del. Så jag blev inte eld och lågor som jag blev med John ;D
Jag tycker mycket om nävor för dem tål torka ganska bra !!! Till hösten ska jag gräva upp en gräsplätt framför huset och fixa till rabatter . Men jag skulle behöva ett träd men vet inte alls vad som skulle passa - Och det får inte bli för stort ..Tips emottages tacksamt.

10 kommentarer:

Lantlig charm sa...

Hej gummsan! jag har utmanat dig (ops nu igen=) om du har lust? kram

Marianne/København sa...

Jeg kan godt forstå du tog John Davids med hjem - jeg tror ikke han kommer til at svigte dig.Meget flot fuglebad. Alle mine roser lider under alt det vand der er faldet i de sidste par uger - det er ikke godt :-)

vildängel sa...

Vilket vackert fågelbad :D

Cornelias Country Corner sa...

Mysigt med fågelbad! Skulle också vilja ha!! Kram½

Hulda sa...

Nøkkerosen var nydelig i det lillte fuglebadet ditt. :)

Lantlig charm sa...

Kul! du är ju alla tiders=)

JULIE K sa...

Den rosen såg jættefin ut. Jag skal utøka min rossamling i trædgården, går ju och drømmer om en liten rosehage : )

Lantlig charm sa...

Stackars dig=(

Hannele sa...

Tjusigt.

EVA AGNES sa...

Jäklar va snygg han var då den där John Davis. Håll hårt i honom....
Kram EA