2007-10-03

Förkylt igen....


Jag har gått och blivit förkyld igen och orken är som bortblåst. Men jag hade kämperolig Oslo resa. Vi hejade på lillebror som sprang precis under 4 timmar och det är väl en bedrift efter att bara har tränat 12 veckor! Jag är mäkta stolt storasyster. Han anmälde sig dagen efter till Stockholm Marathon och tänker förbättra sin tid med 30 minuter. Ibland undrar jag om vi är syskon ?

Jag fattar inte heller att det är oktober månad alleredan . Det betyder att det är kalasdags och jag känner att jag vill inte. Någon som är pigg på att arrangera ett barnkalas med allt vad det innebär ? Nehe inte det? Om du får en ballong då?

15 kommentarer:

Anna sa...

Krya på dig, det är så trist när man aldrig blir fri från snorandet. Ang. barnkalas är jag nog den sämsta att bidra där, tyvärr. Avundsjuk på alla påhittiga föräldrar!
Nu skriver jag kostdagbok.. som ska analyseras så småningom. Kramizz

organic-lizzi sa...

åhhh! Riktig god bedring...
Broren din tar seg av dette for hele familien:-)Det er utrolig lenge siden mine barn var små,men selv om det var slitsomt syntes jeg det var kjempegøy å lage bursdagselskap.. Synd jeg bor så langt unna,ellers hadde jeg gjerne hjulpet til.
Lykke til hvertfall..!
God natt til deg. klem Randi

Lilla Blanka sa...

Stackare, förkylningar är inte kul, speciellt inte när man får tillbaks den så snart igen :(
Vilken söt liten bur/lykthållare du har, var får man tag på en sån tro..? :)
Krya på dig!

monolilith sa...

Hej!Stackare som blev sjuk igen! Du får ta hand om dig och dricka riktigt mycket te :) så ska vi hoppas att du piggnar till snart!
Tack för de snälla orden om soffan min!
Vilken fin liten bur! Säljer du såna i butiken?
Kramar

mams sa...

Jag skulle nog kunna tänka mig att ordna kalas...men inte för ballongens skull utan för att få träffa dig:-)

Och dina barn såklart;-)

Krya på dig.
Kram Mams

Styling a`la Anna sa...

Hej på dig! Hoppas att du snart repar dig från förkylningen! Jag har kommit tillbaka så sakteliga från den hemska sommaren..hösten ser härlig ut!! Barnkalas fixar du i ett nafs :)!

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Men vännen så tråkigt att höra...vad har du för immunförsvar!? ta hand om dig nu och bli frisk. Kram

Stina sa...

Om du och familjen kommer hit så lovar jag att ställa till med kalas! :)
Såklart!
Hoppas du känner dig friskare nu!
Kram Stina

faster atta sa...

Otäckt det där med din kyrkogård... Förstår att det inte kändes så trvligt sen!
kram

Ardisia sa...

Hallåjs.
Inte roligt med förkylningen, krya på dig nu... Och grattis till din lillebror, bra kämpat! Under 4 timmar är ju utmärkt för en "nybörjare" :)

Du var intresserad av att se mera av våran panel i hallen. Har du kollat ett tidigare inlägg om hallen, där finns mer bilder. Visst kan jag visa dig ännu mera bilder om du vill.. Psst.. Panelen var enkel å göra och vi gillar den skarpt!

Ha en fortsatt trevlig kväll! Kramis

Nygammalt sa...

Ha ha, inte ens en balong kan hjälpa! Hoppas du blir frisk snart så du orkar med! Kanske hände det medan du stod och hejade på din bror? *hi hi* folk är inte kloka som springer så där, själv springer jag till bussen och tunnelbanan! ;)
Krya på dig! Kram.

StyggaLillaLoppan sa...

Anna: jag brukar aldrig vara förkyld 2 gånger per säsong så jag är lite tagen på sängen....

Randi: Tack för peppingen - det behövs

Lilla Blanka: Visst är lyktn söt ;=D Och jag mår bättre nu !

Monolilith: Ja dem finns i butiken...jättefina med tanke på julen som komma skall... man dekorera med allt möjligt kul !

Mams: Du får 2 ballonger ;=D

Anna: Vad jobbigt det låter men hoppas att hösten blir liksom ljusare ;=D Tänker på dig emellanåt! Jag har lite kämpigt själv just nu med alltihopa och jag är bara så less på eländet !!!

Lisa: Jag är en sån typ som aldrig är sjuk typ hade influensan 92 men förkyld har jag blivit men aldrig så här tätt in på varandra !

Stina: + 12 ungar till kommer då ... Dem vill ha muffins med frosting och kokkostoppar you fix ?


Faster Atta: Jaaa ibland tänker jag på mordet att ingen hörde flickstackaren..usch och fy...

Ardisia: Han höll sitt tempo konstant och tog inte ut sig ...och det tycker jag är bra ....Det lustiga var att det var militärer som sprang ock i militärpaltor och skor : aj aj det måste göra ont dagen efter....

och panelen ska jag titta på igen....

Nygammalt : Kom igen du kan få en heliumballong med en dalmatiner på...såg en liten tjej som fick det på marknaden igår och hela hennes ansikte lös....

Kram allihopa !

Styling a`la Anna sa...

Nej men! Det ordnar sig det är jag säker på!! Har du butiken öppet på heltid eller Jobbar du dubbelt? Annars kommer jag och jobbar för dig ett tag tills du piggat på dig!! ;) Kram!

monolilith sa...

Oppsan då! Nejdå, naken brukar jag inte sitta i soffan =D
Ha en trevlig helg du med!
Kram

disa sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片