2007-11-13

Jippieeeeee!

Var inne hos Cicci och blev visst första kommentaren hos henne och ops då var man tvungen att ge sig in i leken....

♥"I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this PIF exchange. I don’t know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week, but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog.
Kravet för att få vara med är att skicka detta vidare till er! De tre första som kommenterar detta inlägg hos mig får något hem/handgjort av mig med posten .Ni måste ha en egen blogg och ni måste skicka utmaningen vidare och vara en av de tre första att kommentera ett inlägg hos mig Styggalillaloppan.

tjoho svetten lackar alleredan ...

10 kommentarer:

samson sa...

hej hej loppan,skicka något skoj till mig med. he he

LillaThea sa...

Vet inte riktigt om jag borde skriva min kommentar här, är osäker på hur det där fungerar.Du behöver inte skicka ngt till mig iaf, jag skrivet inte för att få ngt i gengäld. Fast det är klart man tackar ju inte nej till ngt fint heller=)Jag tyckte kaninen länge ner på sidan var jättesöt - fattade av texten att du gjort den själv... stämmer det??

Vad söt dotter du har. Så himla kul att hon är så flitig alla redan, bara att hoppas att det fortsätter så.

Tycker för övrigt att det var en mkt bra idé att måla trappen. Då slipper man att vara lika noggrann med underarbetet och man får en skitsnygg trapp utan de hemska plastmattorna. Hade jag vetat arbetet bakom en trären trapp hade jag definitivt målat den. Ha det så bra. kramar Ida

Under en vind sa...

Ännu en ny blogg för mig...tack Minna/Blomsterverkstad som visade söndagens lista som gör att man hittar till er som man ska träffa!
Du är välkommen till min sida som kräver inloggning...Maila mig så skickar jag dig självklart en inbjudan!! Stor kram!
underenvind@telia.com

Anonym sa...

Shit! Nu har jag försökt tränga mig före de tre ovan som har skrivit kommentarer, men se det gick inte! Attans, hamnade på fjärdeplats. Tröstpris?! ;-)

Kram Mams

vildängel sa...

En kul tanke är det iaf som ligger bakom. .... :)

faster atta sa...

Vilken fin statistik din dotter för! Roligt att spara, skulle kanske funka bra på student plakatet...

kram

monolilith sa...

Ja, det tycker jag!Bra idé att ta med mamsen på äventyr! =) Filmen är som en alldeles förträfflig Bröderna Grimm-saga. Väl värd sina pengar. Du kommer nog oxå tycka om den :)
Kram

junhe sa...

hej, önskar de tävlande lycka till. ha en bra kväll! kram junhe

Under en vind sa...

Kul att du hittade in!! Vi ses, kram!

Anonym sa...

Tjingeling på dig loppan!! Ha det bra, kram!