2008-07-22

Rosorna står kvar


Jag har bara inte hunnit att få i dem dära stackars rosorna ännu.Dem står där på gårdsplan , där jag lämnade dem när dem plockades ut ur bilen... Men jag har rensat i grönsakslandet iallafall om det är någon som nu undrar vad jag har fått gjort den sista tiden.

<
Minns ni FRasse ? Klart ni gör; han njuter utav sommarlovet !!Slipper att hänga i butiken med mig...och jag får ingen motion alls...
Här är lillgutten i akt med att ge kärlek till kycklingen som han själv uttrycker det. SÅ får kycklingen sig en puss på hjässan sin då och då.


Och kolla in vad jag såg imorse på väg till jobbet. Det är jag och tyskarna som imponeras utav skogens konung . och jag var värsta paparazzin minsann kameran i högsta hugg för att föreviga minnet . Och nu får ni också ta del utav detta härliga med att bo på landet . Lite kärlek lite njut och lite skogens konung !

5 kommentarer:

Tabergstösen sa...

Så härliga bilder du visar. Frasse är ju så söt - hans leende glömmer jag aldrig :-) Jag har inte några älgar på ett bra tag men en älgko med kalv korsade vägen framför M:s bil igår morse. De är verkligen imponerade djur!
Kram, Josefine

Cornelias Cottage sa...

Frasse rules!!!! Pussa honom från mig. Lite impad är jag att du hann ta fram kamera och fota älg, i den farten du kör =)

Stina sa...

Hej sötis!
Här kommer en liten "hemma-från-stugan-över-dan"-hälsning tillsammans med en stor kram! Hoppas ni mår bra!

Vad trevligt att få en glimt av sonen också! :)
Kram!

Pixi sa...

Ohh fyy vad älgen var nära vägen...sicken tur ni slapp närkontakt!Vilken underbar bild på pojken m hönan,såå gulligt! =)

Mia sa...

Det är ju riktigt häftigt att se en älg!