2006-04-10

Jag ska sluta att dricka kaffe


Jag har bestämt mig för att sluta dricka kaffe för ett tag framöver för att kolla om magen min blir bättre. Får lätt magkatarrig mage.... Och måste tilläggas att jag är en kaffeälskare av stora mått. Och det känns lite jobbigt faktiskt. Ingen kaffe . Kanske till påsk. Blir hippietea i mängder istället. Allt nyttigt går under hippie för mig. Bönor , linser (jättegott) hippiemat. Örtteér hippietea givetvis. Men jag gillar rött te (rooibos) iallafall. Inte lika gott som hett rykande kaffe men ändå.

7 kommentarer:

Nina sa...

´har redan varit sugen på en kopp kaffe...måste hållla upp för magens skull... min bror har samma problem...och han går förbi ett kafferosteri varje dag och han säger att det är jobbigt...och jag håller med honom. Kaffe för mig är så mycket. Så gott. en paus , väckarklocka på morgonen. men men det är inte hela världen....
jag varnade för filen....den är hemsk ! fick den av min chef?!

Det Mörka Hotet sa...

Jag fick lite ont av att dricka svart kaffe ett tag men sedan jag nu kört i mjölk känns det toppen!

Samuel

Kan annars bara hålla med Christina avseende raketkillen!

Nina sa...

jag har alltid mjölk i mitt kaffe...och jag misstänker att jag har mjölkmage också...och jag tål inte banan heller...attans men jag är ingen pollenallergiker iallfall!

Malin sa...

Jag hade formligen avlidit om jag inte fick kaffe ca min efter jag gått upp!! Din stackare...

vad söt han är lilla Stisse!!

Nina sa...

M! Stora prövningen kommer imorgon bittida...jag dricker alltid kaffe på morgonen...ALLTID!

... sa...

Ååååå vad jag blir sugen på en liten "rulle" igen, Russlar är baske mig ett helt släkte för sig!

Nina sa...

Kimmi! Stisse är ett energiknippe som heter duga! Han sprudlar av hundkärlek och livslust! man blir pigg av att bara se honom i action...du hade väl haft en russel förut?