2007-01-28

Sigge min lilla (tjocka) katt


Har suttit och planerat på min trädgård idag. Har bestämt med att börja på en sida av trädgården och bygga upp den därifrån. Men det är svårt. Vilka träd (taket på trädgården) som ska till och vilka ska bort.
Jag har bestämt mig för ett äppelträd och då kommer man till frågan Vad för äppelträd? Jag gillar lite syrliga äpplen och bra till bakning. Har någon tips?


Nu ska jag börja driva upp lite frön var det tänkt . Men var ska mitt dagis vara? Jag får nog sätta upp hyllor vid mitt stora fönster. Åh detta är så spännande blir det något eller bara pannkaka......

8 kommentarer:

Julie sa...

Så søt en liten tjock katt. Ja er det ikke herligt at planlegge trædgården. Jag bruker tegne plansjer på vinteren over hvordan trædgården skal se ut til sommaren. Da blir det ganske enkelt til våren och gå efter den : )

londongirl sa...

Jag är dålig på äppelsorter men om du har plats kanske du ska välja två olika sorter som mognar på lite olika tid?
Jag har också börjat fundera på frön. Har skaffat frökataloger och vill sätta igång. Det är lika härligt varje gång att se när de gror.

Vad fin han är Sigge, ser ut att vara en trygg kille, ser så lugn och go ut!

På lördag ska vi till Falköping och hämta valpen! Har du öppet i butiken då? :)

StyggaLillaLoppan sa...

Julie: det är halva nöjet att planera - sen om det blir så som hade planerat är inte lika viktigt ;=)
londongirl: ja kom du förbi med valpen jag har öppet till 14. så roligt !

Anonym sa...

lyllo dig som bor i Falköping (och inte i zon 6 som jag gör). Du kan ju ha vilka äppelträd som helst. Tänk bara på att ta bort alla äppelkart det första året så får det mer näring och växer bättre tills nästa år. Och vilken fin sida du har-jag är in hit varje dag och kollar läget. Hälsningar Lisa

StyggaLillaLoppan sa...

lisa: välkommen hit fastän du har varit här flera gånger som du säger !!! Jag glömmer ibland av det dära zontänkandet - vi planterade vindruvor förra året ska bli kul att se om dem klarar sig---- vi är i zon 4 nästan 5 misstänker jag - Är inte hundra men man får prova sig fram fastän det kan bli en dyr erfarenhet!

Sanna sa...

Sjekk Hemmelig Interior Give Along siden - vi er straks i gang med runde tre ;o)

mams sa...

Hej tjejen!
Vill bara skicka dig en kram!

/M

Linda sa...

åh, vilken sötis! Ser precis ut som min killes katt Mimmi!