2007-02-28

det var värt väntan.....men har ni sett vad jag fick utav min hemliga vän. Ett litet paket kom med posten.... i paketet hittade jag det underbaraste ljuset i limegrön färg som doftar melon. Ett par trädgårdshandskar - hade inga så det var perfekt. Och en påse med näva eller storkenebb som det står på påsen. Nävor/storkenebb tillhör ju till mina absolut favoriter i trädgården. Dem och rosor . Och till sist fick jag det finaste armband med tillhörande örhängen. I rosa och ljusgrönt verkligen våriga färger som låg i en underbar ask som min hemliga vän gjort själv? Vad säger man ? Tusen tack jag är så glad för dem fina gåvorna och ditt härliga kort min hemliga vän. Det var verkligen värt väntan . Nu väntar jag på våren så jag får använda mina prickiga underbara arbetshandskar och få plantera mina nävor med det finaste armbandet på handleden och örhängen som dinglar . Jag kommer vara den finaste i hela byn och om jag inte är den finaste så iallafall stoltast!

Tack än en gång och en stor kram. Hoppas hoppas våren kommer snart !

7 kommentarer:

Julie K sa...

....men ååååå så fin en gave. Armbandet och ørhængen var i nydelige farger altså. Så bra at du endelig fikk ditt paket, och den som ventar, ventar ju alltid på något....jættefint..... Kram

cia sa...

du ser, den som väntar på något gott.... melonljuset är jag riktigt avundsjuk på.
längtar redan tills nästa runda

Annette T sa...

Så flott gave! Nydelig armbånd!

Line sa...

For en flott gave du har fått!!

Sol sa...

Hei hei. Tenker at det var verdt ventetiden ;-} Dette var jo råflott.Nydelig lys,som jeg vet dufter godt, og blomsterfrø og hagehansker til ei som elsker blomster og hage.Topp. Nydelig armbånd og øreringer.Du har veært veldig heldig.
Klem.

Anna sa...

Förstår att du blev glad över den gåvan. Vilka fina smycken!

Blomman för dagen sa...

Melonljus...det luktar nog gott!Blomsterfrö och prickiga handskar är ju inte dumt det heller!
Ha en trevlig dag!Karin