2007-02-13

Jag har ingen vurm

Bilden är härifrån
Jag avundas eller snarare beundrar folk som samlar på någonting - tändsticksaskar spargrisar ja vad som helst. Jag samlar endast på damm hemmavid. Jag har ingen hobby - jag håller inte på med någon idrott. Jag är inte fanatisk på någonting. Jag trodde mig samla på sådana där fiskfat en gång i tiden - 2 hela stycken blev det tills den andra gick sönder häromdagen. Så nu har jag bara en kvar och det är ju ingen samling. Jag vill ha en VURM jag vill vurma för något och inte då för några dammråttor.

Har du något du vurmar för?

9 kommentarer:

Anna sa...

Hjärtan Hjärtan och hjärtan...
Valentin kram till dig!
blandblommoroblad

anneli sa...

Hahaha!!! Du ÄR rolig! Stor kram från mig till dig på Alla Hjärtans Dag!
(sag samlar också på dammråttor)

Christina sa...

Men näe ... jag är likadan! Jag kan bara inte komma på något jag vill (orkar) samla på. Damm - absolut. Minnen - självklart ;)

Anonym sa...

samla på vackra minnen är väl fint! annars har du väl säkert samlat på bokmärken en gång i tiden? själv samlar jag på inspirations-saker. det kan vara fina bilder från en tidning som jag river ur och lägger i en kartong...vad jag sen ska göra med den vet jag inte, men samlar det gör jag :)

Julie K sa...

ha ha ha du skriver så roligt. Ja inte lett å kalle ett fat for en samling. Jag er en samlar, har någon form for nevrotisk preg over det hele. Jag samlar iblant utan at veta det, plutselig ser jag bare at jag har mycke av en sak he he. Jag samlar på hjerter (utan at jag viste det) tekopper, nyss har jag børjat samle på ostkupar (heter det ikke det på svensk?), jag samlar på olika serviser, glassaker ( helst blåa) ja och en hel del andra saker : )

londongirl sa...

Jag är nog lite som Julie...jag trodde liksom inte att jag samlade på något förrän jag upptäckte att jag äger flera änglar! De flesta köpta i London....hm...så jag kan nog säga att jag samlar på änglar. :)

Många år reste jag runt och samlade på öar....flera i Grekland....och jag är ju uppvuxen på en ö i Nynäshamn.

mams sa...

Just nu känns det som om jag samlar på barn, men annars är det väl luktsudd...eller näe, det var ju förr i tiden det. Nu inget vurm alls:-)
Kram Mams

Pia sa...

hej...jag är väl en samlare kanske...änglar ett par hundra....sen en massa annat som bara står där så en del har jag börjat att sortera bort får inte rymd snart..damm har jag men det är änglarna som ställt sina tofflor här och där och eftersom jag har en del änglar så finns det en del tofflor :) ha en bra helg..

anna sa...

Jag är skitjobbig vad det gäller knappar, kan liksom inte kasta ett plagg utan att först klippa bort knapparna...har säkert ett par tusen eller så, kanske ska göra något fint konstverk av dom till slut....vi får väl se.