2007-06-17

Vilken härlig dagVi började med att åka till Lustfyllt . Där man verkligen njuter av både vacker keramik och andra vackra ting . Butiken ligger ett stenkast i från Vätterns strand och utsikten är fenomenal.
Jag är liksom fattig så här slutet på månaden (vilket är/var tur ) annars hade jag handlat halva butiken. Fick med mig citrontimjan och en lavendel annars var jag väldigt sugen på väggljustaken med madonnan som man ser på en av bilderna. Den vill jag verkligen ha... Efteråt så styrde vi kosan mot Hjo . Har aldrig varit där men wow vilken söt liten stad . Vi fikade alldeles vid stranden på nåt café och såg den flotta båten på väg kanske mot Visingsö vad vet jag ? Någon som vet ?
Vi slank också in på ett ställe som heter Njuta och köpte lite godsaker att verkligen njuta av ... Nu är denna mamma lite trött och ska lägga mig med en kopp Chai tea på soffan som införskaffades på Njuta och bara njuta . För det har jag verkligen förtjänat? fattigare som jag blev....11 kommentarer:

vildängel sa...

åhh vad jag önskar att vi hade en hel drös med sådana vackra inredningsbutiker i vår närhet ... Men inte det, får försöka finna några när vi åker på semester i sommar. :D

londongirl sa...

Men vilken härlig butik....undrar om jag inte måste ner i era krokar en sväng i sommar. Har du din butik öppen eller semsterstänger du?

Anonym sa...

Åhh, vad härligt!! Nästa gång vill jag hänga med!! ;)

Poppins sa...

Tack för att du tittade in på min blogg. Vem vet, kanske jag testar violer nästa gång?
Trevliga tips. Jag har heller aldrig varit i Hjo men det låter mysigt. Och Lustfyllt verkar absolut värt ett besök, tittade in på deras hemsida och såg den fantastiska keramiken!

Tussilago sa...

Hvilken fantastisk dag...med slike gode opplevelser!

Monika sa...

Men heliga birgitta!!! ser det ut så där hemma hos dig ( de nedre bilderna) gosh vad fint vart det än må vara....
kram monika

Cornelias Country Corner sa...

M/S Nya skärgården heter båten. Ligger i Jönköping. http://www.jonkoping.net/turism/objekt.asp?id=120
Har aldrig själv varit ute på en tur, men får väl göra det en dag. Lika så Lustfyllt. MÅSTE åka dit. Jag har ju faktiskt inte så långt. Får vänta till lönen...

Fröken Sidenskär sa...

hej!
Tack för ditt besök fin blogg du har... vackra bilder(:
Vill oå öppna en egen fin butik...

ha det!

Guldkant På Livet sa...

Vilka härliga bilder!! Lustfyllt verkar verkligen vara en lustfylld butik!! Ha en bra midsommar!! Mari.

Jennyshemochharmoni sa...

vilken underbar butik1 Jag förstår dig att du ville ha halva butiken :) Jag älskar verkligen också såna butiker! Ha en riktigt härlig midsommarhelg!

Tabergstösen sa...

Ja hjälp Lustfyllt är ju verkligen en underbar butik! Jag skulle också kunna köpa hela affären om jag haft pengar. Det går liksom bara inte att åka tomhänt därifrån! Vad kul att ni hade en så härlig dag!