2007-02-28

det var värt väntan.....







men har ni sett vad jag fick utav min hemliga vän. Ett litet paket kom med posten.... i paketet hittade jag det underbaraste ljuset i limegrön färg som doftar melon. Ett par trädgårdshandskar - hade inga så det var perfekt. Och en påse med näva eller storkenebb som det står på påsen. Nävor/storkenebb tillhör ju till mina absolut favoriter i trädgården. Dem och rosor . Och till sist fick jag det finaste armband med tillhörande örhängen. I rosa och ljusgrönt verkligen våriga färger som låg i en underbar ask som min hemliga vän gjort själv? Vad säger man ? Tusen tack jag är så glad för dem fina gåvorna och ditt härliga kort min hemliga vän. Det var verkligen värt väntan . Nu väntar jag på våren så jag får använda mina prickiga underbara arbetshandskar och få plantera mina nävor med det finaste armbandet på handleden och örhängen som dinglar . Jag kommer vara den finaste i hela byn och om jag inte är den finaste så iallafall stoltast!

Tack än en gång och en stor kram. Hoppas hoppas våren kommer snart !

2007-02-26

Lördagsmys-grymt grymt sa grisen inte mamman


Bilden är härifrån

I lördags ringde jag hem och pratade med dottern min :

- Jag ska handla , är det något speciellt du vill ha till kvällen - det är melodifestival.

-Jag vill ha sidfläsk!

-?


Vad är det för barn man har uppfostrat - lördagsmys innebär inte sidfläsk i mammans ögon.

Vart är världen på väg någonstans ;=)

2007-02-21

Minns Ni Bacholerette ? Eller var jag den enda som tittade?


Kommer Ni ihåg Trista från the Bacholerette? Som hittade sin Ryan i programmet. Dem ska tydligen ha barn! Trodde inte riktigt att det skulle funka men tydligen har man fel , det finns inga rätta vägar att hitta sin livs kärlek. Lite gulligt är det väl trots allt. ? Ni kan läsa mer här.

Jag har inte fått något paket

Jag väntar på mitt paket i gavealong ringen. Har inte fått något ännu. Jag väntar med spänning . Det är himla kul att titta på vad alla ni andra har fått.
Hoppas jag får mitt paket idag! Men det blir en lång dag - är inte hemma förnst 21 ikväll och då ligger barnen mina och sover - då har jag träffat dem endast på morgonen- hujeda mig dåligt samvete i en liten ask.
Ha nu en skön dag och var rädda om varann.

2007-02-15

oj jag har varit i Turkiet, Brasilien överallt på mindre än en timma


Har du som jag tröttnat (ibland) på mainstream radiokanalerna som spelar samma musik om och om igen - när du har som jag har tröttnat på Markoolios stämma och vill resa runt i världen lite granna så passar Atlas perfekt .
Uppdatering: http://www.sr.se/ och klicka på webradio...leta fram atlas....
Ha nu en härlig fortsatt dag!

2007-02-13

Jag har ingen vurm

Bilden är härifrån
Jag avundas eller snarare beundrar folk som samlar på någonting - tändsticksaskar spargrisar ja vad som helst. Jag samlar endast på damm hemmavid. Jag har ingen hobby - jag håller inte på med någon idrott. Jag är inte fanatisk på någonting. Jag trodde mig samla på sådana där fiskfat en gång i tiden - 2 hela stycken blev det tills den andra gick sönder häromdagen. Så nu har jag bara en kvar och det är ju ingen samling. Jag vill ha en VURM jag vill vurma för något och inte då för några dammråttor.

Har du något du vurmar för?

2007-02-11

lillebror ska gifta sig

Lillebroder min har förlovat sig med sin käresta. Dem har varit tillsammans sen högstadiet.
Åh så nu ska det bli bröllop - så kul eller hur? I år eller kanske nästa år. Ett augustibröllop - helt perfekt. Så nu behöver vi tips på ställen vart man ka ha bröllop någonstans och helst i västSverige. Herrgårdar och annat med övernattningsmöjligheter i närheten.
Hjälp någon?

2007-02-07

Titta in hos nostalgiaatthestonehouse.blogspot.com

Jag var inne hos en dam som heter Niki som har en oehört inspirerande blogg med tips och ett underbart hem. Vilka färger och glädje !
Kortet ovan har hon klistrat på vackra tygblommor visst är det så gulligt ! Ha en härlig dag allihopa !

2007-02-02

Alla hjärtans Dag !




Vilka härliga tips man hittar hos Martha Stewart till Alla Hjärtans dag! Man klipper ut små hjärtan till tepåsen och skriver precis vad man vill till sina nära och kära. Sånt hade jag älskat att få eller vad säger ni? Flipp eller flopp?
Ha nu en riktig skön helg och var rädda om varann.