2008-03-16

Ops tiden bara rinner iväg!Jisses i höstas så var vi på bloggträff hos förträffliga Minna (Blomsterverkstad) och vi hann med att besöka några butiker såsom Lovisa i Lund ? minns inte exakt om butiken hette så (rätta mig om jag har fel) och då införskaffades dessa söta plåthjärtan som har legat i en kökslåda tills igår och nu ligger dem i fönstret väntan på att få dingla i mitt olivträd... Jag är verkligen snabb jag eller vad sägs? Undrar bara hur länge dem kommer att ligga där? Tills midsommar kanske? Om jag har tur...
Jag köpte även söta ljushängare som ligger kvar i lådan iväntan på bättre tider...

Ville bara visa mitt kitschiga saltkar ; tror att jag har haft ett pepparkar också men kanske ligger den kvar i en flyttlåda någonstans.

Ha nu en toppen vecka ... Jag är ledig på fredag . Jippie ... det behövs !

8 kommentarer:

Anna sa...

Hrm.. den där chokladen tittade jag mest på, låter jättegott! Ska bli roligt att se dina fina hjärtat dingla i olivträdet i vinden på altanen (?) när jag svischar förbi. Du e för härlig och jag blev oxå glad av att prata med dig igår! Stor kram!

Stina sa...

Vad skönt med en ledig dag! Det är du verkligen värd!

Kram

StyggaLillaLoppan sa...

Anna: Chokladen i sig är inte speciellt god men om du slänger i varm mjölk socker och en rejäl klick grädde ! Kram

Stina: Ja underbart med en ledig dag till i veckan. Kram

Inredningsgalen sa...

Vad kul att träffa lite andra bloggare!! Och kul att shoppa lite!

SEASIDE LIVING sa...

Jag har också köpt såna hjärtan men inte när vi var där, utan i en butik i Ystad. Jag har använt några av mina på paket och skrivit saker på. Men jag tror de skulle bli jättefina i ditt olivträd!

Önskar dig en härlig påskvecka!
Kramar från Jenny

cicci sa...

Halloj vännen, nu var det länge sedan jag kikade in hos dig men orken har bara inte funnits, jag jobbar på med huset som bara den, det är helt sjukt vad mycket detaljer det är som ska fixas!!
Hoppas det är bra med dig annars, själv går det faktiskt åt rätt håll!
Stora kramisar till dig!

Mamma Millan sa...

Så kul detlät!!

härliga hjärtan!!!

Kram millan

Tabergstösen sa...

Hej på dej!! Ja jisses tiden går så fort att man nästan blir rädd! Hjälp, tänk en dag så vaknar man upp och är pensionär! Fast vid närmare eftertanke så vore det nog rätt skönt ändå... ;-)
Jättefina hjärtan, hörrdu! Kram, Josefine