2008-04-03

Vår vår vår äntligen är det våååår!!!


Finns det något underbarare än fågelkvitter på våren? En sådan orkester utan dess like. Dem har fått fnatt helt enkelt. Man riktigt njuter ! Man hör koltrastens sång på kvällarna och tranans trumpetande som ljuder igenom . Och orrens sång på morgonen. Jisses Amalia musik i mina öron . Jag väntar på sädesärlan nu. Ingen riktig vår utan sädesärlan. Jag vill ha den vippandes på gräsmattan. Det är riktiga vårtecken det - när flyttfåglarna kommer.. Någon som sett sädesärlan? Jag börjar bli gammal......

15 kommentarer:

Anonym sa...

*hehe* Även jag njuter av fåglarnas kvitter under dagarna - men jag väntar snarare på solen jag... :)

Anonym sa...

Jag är gammal och jag njuter av tystnaden.. och fågelkvittret.
Kram

S sa...

Jag såg en kråka idag, gills det! ;)

KRAM!

Anonym sa...

Ja, det är underbart med fågelkvitter.

Önskar dig en trevlig helg.
Kram mams

My White Cottage sa...

Haha... nej, jag har inte sett sädesärlan, men jag ska börja spana! ;)

Ha en härlig helg vännen!
Många kramar från Jenny

Frida sa...

Hej hej!
Nej du.. Sädesärlan har inte dykt upp här en.. Det kvittras dock en del! Men känns som allt är segt iår! Blev öevrlycklig på min promenad igår när jag såg både tussilago och blåsippa! Glömde kameran hemma och som tur är så är det lika fint väder idag så jag tänkte ta med en "fototripp" idag!
Längtar efter vitsippan! När kommer den? Har du sett den? Vill juh så gärna få in våren hemma och blåsippor har jag inte hjärta att plocka då jag vet att man inte får.. :) Trevlig helg!
Kram kram

My White Cottage sa...

Haha, du kommer inte tro detta är sant, men jag har sett en sädesärla idag!!! Släppte nyss ut Morris och då såg jag den gå där ute på gårdsplanen, vippandes med sina stjärtfjädrar, så där lagom retsamt framför Morris. Så rätt som det var for han efter den och då flög den iväg! Tänke givietvis direkt på dig och vill nu dela med mig! Hihi

Kramar igen!

Hannele på Hisingen sa...

nej, inte än

junhe sa...

har inte sett ngn sädesärla, men däremot sidensvansar och tranor =) önskar en trevlig helg/ kram junhe

Anonym sa...

*L* ... näe jag har inte sett vare sig den ena eller den andra men jag HÖR dom! Och jag stannar och njuter. Mitt i stan ;)

A home far away sa...

Ja visst är det härligt med fågelsång det är ett säkert vårtecken!

::fina:: sa...

jaaa jag nickar och håller med, nu är den härligaste tiden framför oss! Först vår med gröngräs och fågelkvitter, sen sommar med sol och ljumma ridturskvällar, sen höst med alla färger och klar luft - sen vinter och julmys! Haha, men en sak i taget kanske.. våren är underbar, vad härligt det är att slippa bylsa på sig en massa!

Tankevågor sa...

Inte sett någon än men de borde komma snart...

Anonym sa...

så du har køpt nya julroser,ha ha ha får se om det blir något.he he

Nina sa...

samson: du skulle bara våga tänka tanken....