2006-10-13

jag måste erkänna

jag har inbillat mig att jag har kommenterat hos edra bloggar. jag läser alla mina favoriter nästan dagligen och tycker mig kommentera lite här och där men icke. har ni inte fått en kommentar på länge misströsta inte ; jag har kommenterat i huvudet mitt. jag har drabbats av den famösa bloggtorkan; jag är där och nosar dagligen. det händer en hel del omkring mig som kan vara en bidragande orsak.
men misströsta inte jag är tillbaka fortare än ni kanske anar.......Ha nu en skön helg och var rädda om varann....

10 kommentarer:

Anna sa...

Jamen åååh, det är ju precis vad jag har, bloggtorka! Så jag vet vad du menar. Man läser andras bloggar, men skriver inte ner vad man tänker. Förhoppningsvis blir det snart bättre. Ta hand om dig Loppan, och trevlig helg! Kram!

mams sa...

Hm, ja du det smittar...undrar om det finns någon blogg-torka-medicin att ta?!

Trevlig helg!
Kram Mams

Anneli sa...

Men Asta sköter det där åt dig, så du behöver inte vara orolig!

Trevlig helg på dig!
(Uno hälsar till Asta)

Anna sa...

Ja Asta har varit hos mig med, så det är ingen fara.;) Ta hand om dig och dina nära och ha en jättemyspys helg! Kram Anna.. P:S Vi har ett helt gäng som hälsar till Asta. Agnes,johanna,Lilleman och Pip och 4 småttisar (en Farm!!?)

StyggaLillaLoppan sa...

så asta har varit framme hos er...hm får nog tala klarspråk med damen i fråga.....

Det Mörka Hotet sa...

Lägg av: du skall bara göra det du känner för - annars blir det ju knappast några spontana kommentarer!

Trevlig helg på er!

Samuel

Christina sa...

Same same till dig!!

Anonym sa...

Vet du jag har det presis lika. Jag tror jag ofte har lagt igjen en kommentar och når jag leter efter den igjen finner jag den ikke. Som du sier kommenterer man ofte i hode når man er inne på siden, men ikke alltid skriftlig. Hmmmm skumt er det : ) Ta vare på deg selv nu, kram.

Snäckan sa...

Jag tror precis att du satte huvudet på spiken när det gäller hur många känner gällandet bloggandet ibland. Kramis

Sandra sa...

Det är svårt med motivationen att blogga ibland och även att kommentera. Fast oftast skiter sig mitt "kommenterande" på att något barn vill ha uppmärksamhet ;)
Ja, du har ju läst mitt mutterinlägg hos Mams över alla som läste men inte skrev hehe, men då menade jag inte mina bloggvänner utan dom som surfat in letandes efter recept eller tatueringar, ser ju hur många som googlar som hamnar hos mig :)

Skönt att vara klar med vinterkläderna! Jag är klar med både barnens och mina inköp, fast jag skulle inte tacka nej till en lottovinst ändå, finns ju alltid mer att köpa :)
Kram!