2006-11-05

fattar ni att jag är bara 37 år gammal.

Sitter i bilen och gafflar om skaffa fler barn (nej jag är alldeles för gammal) och säger att jag är ju 38 år och inser sen efter lite mera diskussion fram och tillbaka att jag är ju bara 37 är gammal. Hallo i skorsten vad är det som händer? Hur kan jag ha missat detta? Om detta inte är bevis nog att jag är snurrig så vet jag inte vad som behövs mer för att övertyga er.
Jag skrämmer skiten ur mig själv helt enkelt.

11 kommentarer:

cleo sa...

Jag är 42 och frågar ibland vilket år det är... Men, som min sambo säger; "Hellre senildement än senilimpotent"! :-)

StyggaLillaLoppan sa...

asgarv cleo ! den var ju kul ju....

Anneli sa...

Jag är 45 och har börjat få afasi. (Gud det låter ju som en öppningsfras på ett AA-möte)
Jag kan säja saker som: -Kan du slänga in lakanen i gräsklipparn älskling? Varpå han ser helt oförstående ut. -Gräsklipparn? - JA! GRÄSKLIPPRAREN!! (och i huvudet ser jag tvättmaskinen) och först då min man påpekar att gräsklipparen står i uthuset och och är en illaluktande gul sak inser jag att jag har fel ord i huvudet...
Jäkligt skrämmande!!!

Sandra sa...

Haha, och det börjas redan runt 31... kläcker ur mig hur knasiga grejer som helt ibland. Men eftersom jag dessutom lider av typ Alzhemimers kommer jag inte ihåg nåt att berätta om här ;)
Förresten som kommer mitt recept och bild ut på Expressens hemsida oxå, men jag vet inte när.
Kram

Sandra sa...

Och stavar som en kratta gör jag uppenbarligen oxå... :/

Stina sa...

Helt ärligt, hur gör man för att hålla reda på sin egen ålder?
Jag vet inte...

Hur gör man för att hålla reda på hur länge man hållit ihop med sin karl?
Det vet jag inte heller...
(fast jag VET att hunden är 11 år och därför så vet jag att vi varit tillsammans i elva år. Men jag måste tänka på hunden först! *illa*)

Barnens ålder vet jag däremot!
Alltid något...

Kram Stina

Det Mörka Hotet sa...

Det där är väl ingenting - själv har jag svårt att komma ihåg alla mina telefonnummer och ibland rabblar jag upp GAMLA (före detta) adresser...!

Samuel

StyggaLillaLoppan sa...

jaha så alla verkar ha en släng av det ena eller andra ....men en tröst är att alla kan få ta del av våra vad heter ...inte misstag där ser ni jag kan inte komma på ordet...inte bra detta....men herrejöstanes nu skäms jag

Anna sa...

Hahaha..i somras satt jag och min man och pratade om en kille som vi känner, min man sa att han fyllde ju 35 nu! 35!!! sa jag!? Men jag trodde vi var lika gamla?! Men älskling du ÄR 35. (Hoppsan! Ständigt 25 eller 30 kanske, trodde jag;))

Hannele sa...

Jag var 35, när vår yngste föddes, helt ok. Det är ingen match att fixa barn (?), men sedan ska man ha huset fullt med ungdomar, när man är närmare 60 är?? Antingen tycker man om folk eller är en enstöring? Som tur är, gillar jag folk, liv och rörelse. Och musik. :)

Pallas sa...

Det där har hänt mig med! Blir kanske så när man kommit över 30. Det blir svårt att hålla räkningen på åren. Jag råkade säga att jag var ett år äldre än jag är, men eftersom det var min mamma som jag pratade med så blev jag snabbt rättad...:-)