2006-11-30

Liftaren???


Fattar ni att jag plockade upp en liftare idag ? Och han liftade inte ens utan gick med en dunk bensin alldeles ensammen på vägen ; iallafall såg det ut som en dunk bensin och jag tvärnitade och backade och gubben hoppade in .......Vad tänkte jag på egentligen? Jag lovar er under dem 2 km jag körde den äldre herren så hann jag tänka igenom följande samtidigt som jag pratade om vädret ???!!!!!
vad hände egentligen i filmen liftaren? varför skulle gubben sätta sig därbak han kan ju slå ihjäl mig med bensindunken och ta hunden och bilen herregud ja visst är det blåsigt - har du fått bensinstopp?
eller den där filmen med herregud vad hände i den filmen dem dog va? -ja så himla mörkt är det också. Längtar efter sommaren.
herre jöstanes men vad hette den filmen då när dem plockade upp en liftare? - är det din bil? det var så lite så hej!!
summan av kardemumman jag måste sluta att titta på dåliga filmer .....för jag kommer ändå inte ihåg någonting.....

4 kommentarer:

Mamselamsen sa...

Jag tror jag såg halva filmen... sen vågade jag inte mer.

Om de dog? Förmodligen. :-D

Anna blandblommoroblad sa...

du måste tänka ...vilken god gärning jag gör..vilken god gärning jag gör..tills det blir ett mantra..för då är man så upptagen att man inte märker när bensindunken kommer flygande!! ;) Närå..jag tycker det var väldigt snällt av dig att ge han skjuts!!

Pallas sa...

Ha, ha, ha, ja, det är inte lätt att komma ihåg vad de hemska filmerna heter, men man minns ju känslan av rädsla. Det verkar läskigt att ta upp en liftare om han försöker få lift, men mannen som du tog upp verkade ju inte försöka få en lift och det kanske är då de är ofarliga... Eller så är det en list för att man inte ska fatta hur farliga de är... Kul att du överlevde i alla fall. :-)

Anna sa...

Liftaren är bland de läskigaste filmer jag sett. Jag har aldrig vågat plocka upp någon, inte heller har jag liftat.

Men du gjorde honom en rejäl tjänst. Så nu kommer du säkert få en extra julklapp i jul ;-)!