2008-09-06

Det har regnat oavbrutet mest spö hela tin
Första julpyntet har börjat komma till butiken ;=D Inte framplockat förutom ljusmanchetterna och en groda - kunde bara inte hålla mig.
I oktober månad så sätter man glöggen för att den ska bli klar till första advent Här kommer ett superbra recept och gott blir det också! Nu lackar det mot jul tjejer ! Jisses vad härligt! Har ni köpt några julklappar än då? Nehe då inte jag heller ;=D

12 kommentarer:

Cornelias Cottage sa...

Jag har köpt en - till lilla mamma! En tavla med en katt på där det står typ: stäng inte toadörren för då kissar jag i dina skor!

KRAM & ha en härlig helg!

Kathys Home sa...

Please säger jag bara, skräm inte upp mig sådär....huuu. Förstår att det är roligt med julprylarna men julklappar...usch...//kram kat

Jenny sa...

Inga julklappar än men en och annan tomte på loftet har man ju... :)

Tabergstösen sa...

Hörru tokfia, det låter som om du är ännu mer jultokig än jag ju! Härligt! Jo men det är klart att man börjat tänka lite på jul men än så länge är jag mest inne i höstdekorationstänket. Det ska bli lite nya höstiga kuddar, hade jag tänkt mig. Ser fram emot oktober och alla höstfärger.
Kram från en dunderförkyld Josefine

http://asas.tradgardsblogg.se/ sa...

Vilken härlig groda! / kram i regnet Åsa

Stina sa...

Johådå! :)
Helt otroligt, jag HAR köpt en julklapp! (om nu inte sonen går och hittar den innan alltså)

Roligt att läsa från dig!
Kram Stina

Skatan sa...

Hej du stygga lilla loppa!

Det var evigheter sedan jag ramlade in här. Har varit borta länge från bloggandet, men försöker nu hitta tillbaka till er alla!

Hoppas du har det bra.

Kram,

Anna

Nygammalt sa...

Ja tänk vad konstigt att det börjar dra ihop sig. För snabbt lär det gå...

Kram!

londongirl sa...

Var i London förra helgen och höll på att svimma när jag såg att Harrods och Selfridges hade öppnat sina JULAVDELNINGAR!! Ute var det högsommar och varmt men där inne på de där avdelningarna föll jag i trans en stund. Kunde jag låta bli att köpa nåt tror du? Nähej då. ;-)

Vilket gulligt julpynt du har! :-)
KRAM

Kathys Home sa...

Hahaha, apropå jennys inlägg...behövde ju inte ens nämna att man har tomtar på loftet..gud så kul..Tack, kanske plommonchutney kan vara något, ja jag skall googla lite iaf..Ha det gott//kat

Hanneles jul sa...

Hahhah, julpynt redan :)

Anonym sa...

Hihi.. jag har gjort flera julklappar! Eftersom de flesta av mina julklappar består av egentillverkad sylt, saft o gele så är det mesta klart. Men barnen skulle ju inte vilja ha en sån julklapp så jag får väl hitta på nåt annat till dem. Puss!