2006-05-03

Barn säger dem mest lustiga saker

När min lilla gutt var mogen för sakonger åkte vi in till stan för att införskaffa ett gäng till honom . För nu behövde ju han inte blöjor . Hans favoritmat är skabetti och brödmyror finns det i stacken i skogen.
Min dotter åt piss (chips ) och hon lille inte . Tiden går så fort vart tog dem dära småttingarna vägen som man fick pussa på hur mycket man ville . Som ville få kramar och man bara kunde få sniffa på när som helst. Nu har dem vuxit upp och är starka små individer med starka viljor . Jag är stolt över mina små gryn . Nu får man knappt titta på dem utan att man hör :
Va glor du på?
Den enda gången man få rå om dem när dem har slagit sig . Då får man pussa hur mycket man vill man får klappa dem och sniffa utan att höra :Sluta mamma!
Varför slår dem sig inte oftare ?

10 kommentarer:

Det Mörka Hotet sa...

Låter precis som hemma hos oss - mysa när de är ledsna eller klia på ryggen går alltid bra men se'n är det stopp!

Samuel

Malin sa...

Jag har fortfarande en lite kille som inget hellre vill än att mysa och pussas med mamma....
Det tar slut det med....
Vill inte ens tänka på det...

Anna sa...

Jag är överlycklig över att mina killar 7 och 9 fortfarande vill pussa och krama mig, det hör nog inte till vanligheten, har jag förstått. Tänk när det plötsligt tar stopp!

Mams sa...

Åh, här kramas det och pussas det mest hela tiden. Jag trodde att det skulle bli slut med det i och med att stora sonen började i skolan i höstas...men tack och lov så blev det inte så! Stora kramar varje gång man lämnar och hämtar!

Hoppas att det aldrig tar slut!

Kram Mams
Psst! Jag skrattar fortfarande åt den där grisbloggen:-D

Pius sa...

Jo så är det, de barna de barna växer och så plötsligt en dag står de där som tonåringar och visst kan det kännas lite jobbigt med pussar o kramar.. speciellt framför sina kompisar.
Mina ungar som nu är utflugna och har egna barn.. pussas o kramas alltid då vi möts ännu.
Tjingeling
Var inne i den där grisbloggen och vilken häfig gris.. skulle skriva kommentar, men de där siffror/bokstäverna var inte synliga, bara rött kryss. Det gick alltså inte. DS

StyggaLillaLoppan sa...

Jag får pussa och krama men inte hur mycket och ofta jag vill . Visst stjäl jag till mig en puss emellanåt men ibland får jag inte.

Christina.com sa...

Det här med bloggar, kolla in denna.
Stackars sate hur står det till egentligen....?
http://stureslivs.blogg.se/
Kan inte låta bli att garva.

Snäckan sa...

Du får börja sätta krokben med flit :-)

Anna sa...

Hahaha, vilken bra idé, Snäckan. Eller muta dem.
Allvarligt talat så tror jag att vi tog ett snack om det där för en tid sen (ett par år) om att vi inte får sluta kramas. Att vi mår så mycket bättre om vi kramas oftare. Det funkade! Kram!

Det Mörka Hotet sa...

Snäckan: Ha! Ha! Ha! Tack för "tipset"!!

Samuel