2006-03-03

jag en torrboll?

jag har begåvats med riktigt fula och torra händer framför allt på vinterhalvåret. Spelar ingen roll hur mycket jag smörjer in mig så hux flux är dem riktigt och vi snackar ökentorra igen.
Jag har testat den ena krämen efter den andra (kilovis)
Och det är då man inser att jag är inte riktigt funtad när det gäller min snok och dofter. Jag klarar inte av viss glycerindoft eller vad det nu är och det finner man i parfymfria krämer framför allt i från apotekets sortiment. Jag mår illa. Nu har jag införskaffat en kräm ifrån hälsokosten och den stinker honung och något annat knepigt.
Det är en hand & fotkräm? och den hjälper ganska bra bortsett ifrån doften.
Och nu när vi ändå pratar om konstiga egenheter så finns det någon som kan svara på att vart tar all skit vägen som man smörjer in sig med; all deo man kletat in sig med; vart tar alla ämnena vägen? Går dem in i huden och stannar där? och sen vart då? försvinner dem eller?
Vissa är rädda för fågelinfluensa vissa är rädda för spindlar och jag är rädd för ovanstående.....skrämmer skiten ur mig helt enkelt.

6 kommentarer:

Malin sa...

Ja du man kan undra.. Du får nog handla lite naturligt nedbrytbara saker av mig nu när jag blivit MILJÖKONSULT!!!!

StyggaLillaLoppan sa...

FASIKEN ETT STORT GRATTIS!Miljökonsulent och allt!

Babsan sa...

Prova Fenuril i stället den är så bra,luktar nästan inget heller

StyggaLillaLoppan sa...

Babsan! Jag har testat den luktar!

zaq sa...

Tror det är nå't genetiskt, det där med dofter, har samma problem och framförallt krämer- men vars det tar vägen? Tja, till att börja med så är ju huden kroppens största organ sas och allt vi sätter i oss hamnar väl i lever och njurar...
Själv trivs jag bäst med gamla hederliga kosalvan "Helosan" och i ansiktet Kanebo' som inte ger en "andra hud" men Suck! så dyr...
/zaq

StyggaLillaLoppan sa...

zaq, visst ka det vara så...stackars njurar med all deo den har fått ta hand om genom åren. vi pratar decenniers användande! Och all hudlotion ska vi inte bara snacka om.