2006-03-29

jag hörde tranorna trumpeta minsann

jag hörde några tranor alldeles nyss. var ute och plockade björkris . ska göra en påskkrans på min blomsterkurs idag och ensidas arrangemang. Har inte köpt några blommor än . Är alltid ute i sista minuten. jag tycker själv att det är lite stressigt när jag är sådan.
och apropå björkris så ringde jag min make till jobbet och frågade om vi hade hängbjörk på tomten och han svarade att han inte visste . Jag klampade ut i hagen (vilket var ett misstag vårflod under snötäcket) och hängbjörkar var det nästan dem enda björkarna vi hade.. Och det var många men stora som hus så jag kunde inte nå grenarna utan plockade snällt på backen. Och jag hade kunnat svära på att vi inte hade några hängbjörkar. Så fel man kan ha.

Kollade in statistiken vid Hornborgasjön . endast 46 st tranor vid sjön just nu. det kan ju jämföras med 2760 st förra året på samma dag (29/3) . Och det skall poängteras att jag är inte intresserad av tranorna något nämnvärt men allt som tyder på att våren är äntligen på väg är en tröst för mig....

5 kommentarer:

Malin sa...

Efter mitt korta bortfall är jag nu tillbaka med full kraft!!!
Hoppas jag....
Våren är här i Skåne i full gång!!
Jiiiipppppiiiiiii!!!!!!
Fast gissa hur många hundskitar jag plockade upp igår.....
Jo det som göms i snö kommer fram i tö.....

StyggaLillaLoppan sa...

Du jag gjorde det alldeles nyss. En hel spann med skit och det var verkligen skitäckligt ;)

StyggaLillaLoppan sa...

och vad kul att du är tillbaka

Malin sa...

Ja inte fan luktar det hallon precis!!!!

Christina.com sa...

Misströsta inte våren kommer