2006-03-15

jag har ont i huvudet mitt
ok potentiella saker varför hunden hulkar/spyr

1) Vi har bytt nyligen foder
2) Jag gav för hög dos avmaskningsmedel
3) Han har fått i sig något olämpligt och det kan vara precis vad som helst. Allt ifrån sten till någon plastleksak.....

Jag ringde veterinären och jag må då säg går hunden i smutstvätten? Och såg framför mig helt plötsligt att han tuggat i sig en styck makes kalsong? Vi pratar Jack Russel? Han kan inte få i sig en hel styck kalsong även om han skar upp den i bitar innan. Strumpor ja kan tänkas men han är för liten ändock . Jag tror att han har tuggat pinnar varvat med lite småsten kanske men inga underkläder här inte. Han kan ha fått i sig barnens plastleksaker . Ja men jag tror på pinne + hög dos avmaskningsmedel + foderbyte och vi snackar ju valp och vi snackar känslig mage. Och jag vet att man ska INTE byta foder huxflux. Gjort är gjort.
Men blir det inte bättre åker vi in imorgon.
Finns inget värre än att ens småttingar blir dåliga . Varken barn eller husdjur (och då snackar vi inga g(n)etter) .
Bilden är när han var max 10 veckor gammal. Min lilla håriga best.

2 kommentarer:

Malin sa...

Stackare.... Hoppas att det bara är foderbytet och inte nått som fastnat.. Såg nån skräck historia på tv för ett tag sen.

StyggaLillaLoppan sa...

han är så mycket bättre nu. inga spyhulkningar och han är pigg äter och busig till max. kanske var det foderbytet + avmaskningsmedlet...jag vågar inte gen honom avmaskningsmedel på ett tag nu....men eftersom han är så förtjust i kattskit så är vi tvungna med jämna mellanrum ge honom en dos..