2006-02-13

Rhodos here I come (to eat givetvis)


Kebaben hägrar och det är dimmigt. Snart snart ska kebaben hamna i magen. Ska ringa alldeles strax och beställa. Tänk så lite det behövs för att jag ska må bra!

4 kommentarer:

Malin sa...

Hämtmat är sååå skönt ibland.. jag är en sån som lagar varje dag så dom dagar det blir hämt mat på en månad är rena semestern..

Nina sa...

Sen vi flyttade ut på landet äter vi ingen hämtmat alls..så jag tog tillfället att äta en kebab på lunch när jag var i stan idag och jobbade. Världens bästa kebab med stark sås... finns ingen bättre, jag lovar. Jag saknar ibland hämtmat. Thai, indiskt , kinesiskt pizza mmmmmm men går ju att fixa hemma också.

Malin sa...

JO fast då blir det ju inte slappt.. Bor ni så långt ut på landet att ni aldrig hämtar.. Vi har ca 15 min till stan= ca 1 mil.
Maten är ju inte jätte varm men fullt ätabar..
Vi hämtar kanske 2ggr/mån sen äter vi nog ute lika många.

Nina sa...

det finns bara en pizzeria och efter att ätit där en gång och det var vedervärdigt, så skippar vi det. och det är c.a 2o minuter till närmsta håla. Jo vi tog hem kinamat (3-4 mil) och det var ännu värre har aldrig smakat så dålig mat någonsin tror jag. Bambamaten var rena lyxmaten jämförelsevis. Man blir ledsen ...