2006-01-29

katten var inlåst i bilen HELA natten

och innan ni ringer djurskyddet eller vad det heter så fick hon ingen mat heller och det var minusgrader ute.. så att ni har hela historien klar framför er.
Som sagt katten var inte hemma till frukost ... och
Jag såg scenarion att grannen kört ihjäl henne , räven fick ett skrovmål, brutit benet och frusit ihjäl och och mitt uppe i min egna värld hör jag maken gaffla om bilen någonting och då slog det mig.....
Hon är i bilen....för att när jag kom hem igår hoppade hon in i bilen och jag bad maken ta ut henne och stänga dörren....han stängde endast dörren. Här skulle jag kunnna gå an om att han minsann bara lyssnar på hälften av vad jag säger men jag tänker inte gå dit... katten mådde iallafall prima och var duktig nog att pinka och skita på mattorna....

5 kommentarer:

Malin sa...

Jaså ni är såna.. fast bra att du erkänner... hehe

StyggaLillaLoppan sa...

hehe det var ju inte meningen liksom ...men det var inte roligt att tänka på alla hemskheter som kunde ha hänt , bara inlåst i kylan är ju inte så farligt......fy vilka hemska hyresvärdar vi är. Bot och bättring anbefalles!

Malin sa...

Låter bra...

Nallemaja sa...

*s* Gott med kattpink på mattorna
:/

StyggaLillaLoppan sa...

nallemaja: det kunde ju vatt på förarsätet (urk) nej jag tackar gudarna att damen ifråga uträttade sina behov på (plast)mattorna.